ЕДНОКРАТНА ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА ЗАПИШАНО ПРВАЧЕ
03.08.2023 - 04.08.2023

Општина Валандово доделува еднократна парична помош во износ од 4000 денари на семејства за запишување на дете во прво одделение во општинските основни училишта. Повеќе информации за барањата можете да најдете на следниов линк: https://valandovo.gov.mk/Општини/Проекти/Новости/2023/Oglasna_tabla/Javen_povik/Prvace.aspx .